blomba

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Maria Blomberg - 9 mars 2011 20:43

urch det regna verkligen, jag som hade sånna vårkänslor förut idag, solen värmde verkligen :C mh.. hoppas då bara att regnet tar bort snön och att det är sol tills imorn när jag vaknar..


fan varför har jag inte börjat plugga än för, dumma data!!

Fats bara för det så kan jag ju säga vad jag skall kunna utan till tills imorn, för då har jag tio ny att kunna. Om ni kan någon så lägg upp kommerntera, jag kunde ingen av dessa innan idag..

Chocolate Martini

Alaxander-brandy

Banana Banshee

El Burro cocktail

Eternal Snow Of Mount Fuji

Golden Dream

Golden Cadillac

Pisang Pistach

Silk Stocking

 

Man skall ju inte bara kunan ingrediensen, utan vilken kategori den tillhör, vilket glasa den skall vara i, hur den skall göras, om den skall skakas, eller kanske röras, om den skall byggas eller silas i glaset, osv.. Med andra ord, detta är en helt egen vetenskap!

Av Maria Blomberg - 9 mars 2011 20:09

Jag tror aldigt min stackars lilla hjära har jobbat så här mycket som den har gjort dom senaste dagarna. Hade drinktest idag, gick hyffsat bra, gordkänd iaf. Blev inget inlägg igår, för att efterskolan så gick jag en flair kurs, sjukt kul, men sjukt svårt, och när jag kom hem var det rå plugg till drinktestet idag.


Fick även nya drinkar idag att plugga på, och ytterliga tio imorn, som vi har test på till på fredag, så har typ egentligen inte ens tid att sitta här.. hehe ;)

Gjorde fre pour test idag också, gick rätt bra, men måste tränas tränas tränas på det också, jag är glad att jag inte har någon fritid här så att jag verkligen hinner plugga, en annan kille som går, han jobbar på kvällar och helger, och en annan han pluggar 100% på högskola, ingen barnlek detta naj, hehe..


Hade tyvärr inte mycket mer att dela med mig av just nu, hinner inte för den delen heller, har redan tagit en allt för lång powernap när jag kom hem, så nu måste jag plugga ikapp den tiden :)


Vi hörs!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards