blomba

Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Maria Blomberg - 5 mars 2011 16:18

Jag prata just med Mamma och då slog det mig att jag har typ inte käkat någoting idag, jag gjorde en skål nudlar vid typ 2 i nättras, käkte en köttbulle baguett kl 6 imorse, och sen en mars när jag väl var i sthlm, och när jag sa det märkte jag hur hungrig jag faktiskt är, så nu skall jag samla tillräckligt mycket mod och kraft för att gå ut härifrån och sedan leta reda på en affär. HJÄLP MIG!!! :P

Av Maria Blomberg - 5 mars 2011 14:06

har kommit fram nu efter en låååång resa, eller jätte lång var det ju egentligen inte, men det var jätte tuuuuuuung, min väska måste helt allvarligt väga minst 30 kg, rätt duktig på att över packa om man säger så.


När jag väl kom hit så fanns det ingen som kunde hjälpa mig, så jag ringde och ringde och ringde, och efter en halv timme så fick jag svar, och det var egentligen hur enkelt som helst, bara ta min väska och knata upp till de rummet som jag fått.

Och nu när vi ändå pratar om rummet, hemme på gotland så bor jag inte särsklit stor, men det duger liksom, inte så mycket att städa det passar ju mig bra, men så kom jag hit, jag skall bo i en cell (nästan bokstavligen) i en månad, det är ett litet avlångt rum med en våningsäng, en garderob ett skrivbord och en toa. och det har jag pröjsar 4500 för, hemma betalar jag 1700.


  

hej då gotland!

 

  

syn från ytterdörren!

 

  

Får jag ens plats där??

 

  

oj vad hemtrevligt det var här då!!

 

  

utsickten från fönstret!

 

Jaja, skall inte klaga mer, jag skall ju göra något som jag sätt fram emot, oroligt länge :D och det här duger till mig så länge :P

Av Maria Blomberg - 5 mars 2011 05:07

Så då var allt städat och färdig packad, nu jävlar gäller de, är sjukt trött, trotts kaffi!



  

Här är mina väskor, som jag skall släpa hela vägen ner till båten, och sen från t-centralen till boendet i solna!! JAG KOMMER DÖ! fast det gör inte så mycket för jag är av ön :D


over and out so long!

Av Maria Blomberg - 5 mars 2011 00:35

Så nu är jobbet avklarat, vart på munken och sagt hej då över några drinkar, vart på hamnplan och sagt hej då till halva klassen :P så nu är det disken som skall tas, städa undan och lägga ner det sista i väskan, vänta på sällskap och sedan är det bara båten kvar sen är jag i STOCKHOM!!!!


Det skall verkligen bli sjukt skönt att få komma iväg, få miljöombyte, träffa nya människor och lära sig en jävla massa :)


naj nu dra vi på Elvis Presely på högsta volym, rullar på tröjärmarna och sätta igång så att man blir klar någon gång :)


  

my biggest love!!! <3

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards