blomba

Alla inlägg under april 2011

Av Maria Blomberg - 7 april 2011 14:02

heheh vet inte riktigt vad som slog slint i mitt huvud, men i början av veckan så la jag in en intresse anmälan om att göra 90-dagars lumpen på gotland, eller i sthlm till hösten! Är jag inte riktigt klok eller? jaja jag får se det som en rolig grej bara, ha något att göra till hösten, och så får jag ju skuta med AK5,or eller vad det nu heta, och klä ut mig och måla mig med färg i ansiktet, hehe naj då skojar bara, men det kan ju bli en rolig sak iaf, får gratis mat och boende dessutom ;)

Men det är en bit kvar först måsta jag göra klar allt detta arbete jag har framför mig! Engelska B är verkligen inte min grej. Allra helst inte efter första långpannan på praktiken igår, 13 timmar blev det, men det är bara att vänja sig, lär bli fler i sommar! Började tolv på dagen och vid 7/8 på kvällen kände jag att jag var klar och ville gå hem, naj då, då vard et bara att ta nya tag för då börja servicen!! hehe jaja lärorikt var det iaf!


Naj nu skall jag försöka mig på texten med gammaldags engelska som jag skall göra en sammanfattning av, och jag fattar inte typ vart annat ord, tror det handlar om konst! heja heja mig!

Av Maria Blomberg - 5 april 2011 13:54

jag har haft för mycket att stå i den sista tiden, men skolan och allt, så bloggen har inte kommit högst på min prio-lista. Men nu är jag hemma igen iaf och har klarat av kursen :D såklart! men gud vad jobbigt det var, fast riktigt värt de, har haft en super månad kan jag lätt säga :D


Bloggen kommer nog tyvärr att vara rätt tom ett tag till framöver, för jag skall lämna in min data på servic, eftersom att den dör efter ett typ en halvtimme, riktigt störigt.


Men som sagt är hemma, klarat barskolan, skall plugga järnet nu här hemma så att  jag går ut skolan i vår med fullständiga betyg. Börjar min praktik på 50 kvadrat imorgon och skall jobba på helgerna, mycket att gör som ni förstår, skall även börja träna eftersom att jag tydligen skall vara med i vårruset i juni (kanske inte bara därför jag skall börja träna, behöver verkligen det också), men hoppas att ni kommer tillbaka till min blogg när jag får tillbaka min data.


ha det gött så länge!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards